"Ik lees het script niet, het script leest mij" Ben Stiller

Vaststelling

Door de ervaring die wij gewonnen hebben in de KMO wereld, ondervinden wij dagelijks dat de voorgestelde informatica-oplossingen meestal duur en ingewikkeld zijn en dat deze meer en meer investering in tijd en arbeid vragen. We weten met zekerheid dat U weet wat wij hierbij bedoelen ;-)

De traditionele IT-leveranciers hebben goed begrepen hoe hun geld te verdienen: ze verkopen jullie een zware oplossing aan een zeer lage prijs, rekenend op het feit dat U hen vaak nodig zal hebben om hun systeem te ondersteunen. Ze verkopen dus geen oplossing, maar werkuren. Hoe meer ze uren verkopen, hoe gelukkiger ze zijn.

Dit systeem is draagbaar voor grote ondernemingen, maar bijzonder moeilijk voor KMO's.

Antwoord

Vertrekkende van deze waarneming, hebben wij een oplossing ontwikkeld waarvan wij zeker zijn dat ze bijna geen onderhoud, migratie of beveiliging eist. Dit bedoelt niet dat onze oplossing cheap is : het beveiligingsniveau is vergelijkbaar tot het IT-systeem van een bank.

Deze oplossing bevat alles wat een normale server kan doen, en zelfs meer.  Ontdek wat zijn de verschillende voordelen van ons oplossing.