"Als je tijdens een aardbeving met een drilboor werkt, ga dan uit de sync, anders werk je voor niets." Jean-Claude Van Damme

Onze service voor kleine bedrijven en kantoren aan huis kan een netwerk vormen en je bedrijf beschermen, hoe groot of klein het ook is. Als u eenmaal met ons bent begonnen, hebt u nooit meer een ander aanspreekpunt nodig voor uw behoeften.


Als aanspreekpunt voor al je IT-services onderscheidt Happy Monday zich van de massa. Onze specialisten gaan met je om de tafel zitten en nemen de tijd om precies uit te zoeken wat je nodig hebt. Niets minder, niets meer. Zodra u hebt besloten wat het meest zinvol is voor uw bedrijf, zijn wij er om u te helpen.


We leveren niet alleen technologie. We geven je de ondersteuning en zorg die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat het voor jou werkt. Van snelle, betrouwbare probleemoplossing tot upgrades en onderhoud, onze technici werken met je samen. Zoals u misschien al weet, is telefonische ondersteuning vaak de snelste manier om u te helpen. Maar soms is het gewoon niet mogelijk om het op afstand te doen. Daarom werken we ook op locatie, wanneer het u uitkomt.